Leadership by Heart Coaching

Leadership by Heart Coaching

«Hensikten med Leadership by Heart Coaching er å hjelpe folk til å finne sine egne svar, finne sine egne ressurser og gaver, og å finne sin vei i livet, til å leve sin fulleste og sanneste versjon av seg selv.»
– Bjørn Årstad Seyffart i «Kunsten å coache»

Coaching er ikke veiledning eller rådgivning men kraftfulle spørsmål som leder deg inn til dine egne, sanne svar. Leadership by Heart-coaching kan transformere (dvs endre/oppløse) frykt, angst og traumer på en skånsom måte – og omdanne det til en ressurs for deg.

Ta gjerne kontakt med Marianne Christensen (mobil 913 66 877) eller Stella Burri (mobil 461 67 966) dersom du ønsker å vite litt mer om coachingen – og hvilke endringer de har oppnådd ved hjelp av kartleggingssamtalen og Leadership by Heart Coaching hos meg.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale en gratis, uforpliktende kartleggingssamtale der vi finner ut hvor skoen trykker, hvordan du egentlig ønsker å ha det – og hva som skal til for å komme dit. Ring eller send sms til mobilnr 41 36 03 20. Du kan også sende e-post til ellen@norafysioterapi.no

Varm hilsen fra Ellen