Medisinsk Yoga for binyrene og hormonbalanse

hormonbalanse

hormonbalanse2

Medisinsk Yoga for binyrene og hormonbalanse

 
Dette er en workshop for deg som ønsker å få mer kunnskap om binyrenes rolle i kroppen og hva som skjer ved stress. Det er i hovedsak binyrene som produserer våre stresshormoner og de er nøkkelen til å minske stress og til å hente oss inn etter krevende perioder. Binyrene har også en stor rolle i kroppens hormonbalanse, dersom binyrene er overbelastet blir det ubalanse i hele hormonsystemet. Det er mye vi selv kan gjøre for å hjelpe kroppen til å hente seg inn.

Workshopen varer i 3 timer. Vi gjør et yogaprogram for binyrene. Vi går grundig igjennom øvelsene etter at vi har gjort programmet slik at du kan trene videre hjemme. Du får en CD-plate med instruksjon og et hefte med gode beskrivelser som støtte i din egentrening. Vi kommer til å prate om hormoner og hvordan du med yoga, kosthold og livsstilforandringer kan balansere dine hormoner.

Øvelsene blir tilrettelagt for deg og ditt utgangspunkt. Dersom du er gravid, har muskel- og leddplager, store myomer, høyt blodtrykk eller forhøyet stoffskifte vil det være nødvendig med alternative øvelser, dette får du veiledning i underveis. Dersom du nylig har gjennomgått et svangerskap må du vente i 40 dager før du starter med Medisinsk Yoga for binyrene og hormonbalanse.

PRAKTISK INFO:
Ta kontakt dersom du har spørsmål eller om du ønsker å melde din interesse: Sende epost til ellen@norafysioterapi.no eller sms til 41 36 03 20.

For mer informasjon om Medisinsk Yoga for binyrene og hormonbalanse, Medisinsk Yoga og forskning: www.ellenengvall.se, www.mediyoga.no