Videregående kurs

videregaende

Medisinsk yoga for alle – videregående kurs

Videregående kurset passer for deg som har vært med på grunnkurset og som ønsker å fortsette med Medisinsk Yoga – og er klar for litt mer utfordringer. Og for deg som har erfaring fra andre former for yoga.

Vi gjør flere og nye øvelser, og jobber fremdeles med pust og avspenning, gjør fysiske øvelser og dyptvirkende meditasjoner – og jobber generelt med å skape balanse i kropp og sinn. Øvelsene er spesielt rettet mot å løsne opp i og balansere blokkeringer i de nedre energisentrene. I følge yogisk tenkning er disse blokkeringene de vanligste årsakene til mange av de ubalansene vi opplever. Yogaprogrammene som inngår i videregående kurset er derfor et svært anvendbart og kraftfullt verktøy. Dette samsvarer med forskning og erfaring i vestlig medisin. Du kan gå videregående kurset flere ganger.

Øvelsene blir tilrettelagt for deg og ditt utgangspunkt. Dersom du er gravid, har muskel- og leddplager, store myomer, forhøyet blodtrykk eller forhøyet stoffskifte vil det være nødvendig med alternative øvelser, dette får du veiledning i underveis. Dersom du nylig har gjennomgått et svangerskap må du vente i 40 dager før du starter med videregående kurs i Medisinsk Yoga, og ytterligere 2 uker ved keisersnitt.

Dersom du ønsker å fordype virkningen av yogan kan du gjøre yogaen hjemme vha god og enkel instruksjon på CD inkl hefte med bilder og tekst. Disse fås kjøpt hos kursholder og www.mediyoga.no

PRAKTISK INFO:
Ta kontakt dersom du har spørsmål eller om du ønsker å melde din interesse: Sende epost til ellen@norafysioterapi.no eller sms til 41 36 03 20.