Tilbakemelding fra yogadeltakere

Tilbakemelding fra deltakere på Medisinsk Yoga for alle, grunnkurs:

…jeg tenker at det er Medisinsk Yoga som bidro til at jeg klarte å slippe (de verste) spenningene i nakken. Dette skjedde ganske raskt, etter ca. to uker. Føler at Medisinsk Yoga har bidratt til stressreduksjon og økt bevissthet på pusten….kurset ga ro, hvile og avslapning som jeg hadde behov for. Ønsker å ta flere kurs etter hvert…Kurslederen var dyktig, hyggelig og behagelig…Hjemmeprogrammet på CD hjalp meg til å endelig komme i gang «formell mindfulnesstrening» som jeg har ønsket/hatt behov for over år men ikke klart å prioritere.

SusannFantastisk bra kurs som inspirerte til å få en rutine i hverdagen med å ta vare på meg selv og sette av tid til å bare være i nuet. Kurset ga meg ro og bra verktøy til å håndtere stress…øvelsene var lette å følge og ingen prestasjon. Jeg var ofte stresset før jeg kom til yogaen, men ble alltid helt rolig så fort jeg kom innenfor døren. Etter timen var jeg som et nytt menneske med bare gode tanker og følelser i kroppen. Det var bra å ha fokus på pusten, det hjalp til å holde andre tanker borte….Jeg opplevde yogainstruktøren som flink og behagelig å høre på. Glad og imøtekommende…hun var opptatt av at alle skulle få noe ut av kurset, fint å få mail og sms med påminnelser, linker og annet…Takk for superkurs!

Kvinne 24 årDette er en treningsform som passer for meg. Selv om jeg har mye smerter i kroppen er dette en treningsform som jeg kan mestre. Og som ikke minst gir avspenning…Kurset var rolig og avslappende, godt organisert, behagelig stemning…behagelig yogainstruktør, blid og imøtekommende, forklarte veldig greit og forståelig…Hjemmeprogrammene er enkle å følge. Jeg blir gjerne med på flere kurs.

Kari…jeg har gledet meg til hver time. Atmosfæren har vært fin og avslappende…du er smilende, imøtekommende og formidler dine kunnskaper veldig bra. God kvalitet på kurset som jeg gjerne anbefaler til andre.

Ragnhild LindbergKurset ga meg et nytt yogabein å stå på siden jeg tidligere for det meste har holdt på med Ashtangayoga. Jeg har hatt veldig nytte av å lære meg å roe ned, utfordre utålmodigheta mi. Føler at jeg er på vei, gjør noe som er riktig og viktig for meg. Også er det noe med det mentale, at det settes i gang noen tankeprosesser – også det å ikke la tankene få ta overhand, det er i grunn det viktigste…Kurset var veldig lærerikt og nytt, som ei påbegynt reise faktisk. Inspirerende!

LisbethKurset var en befriende opplevelse…En dyp og intens opplevelse om meg selv, om hvordan det er å være meg, å være glad i meg selv. Jeg har lært mer om betydningen av pusten og hvor mye vi kan oppnå med de forskjellige puste- og meditasjonsteknikkene…Det var en god balanse mellom teori og praksis, veldig behagelig med musikk, de fine ullyogamattene og ullpleddene. Det var en veldig beroligende og fin stemning under hele kurset…Ellen hadde oppmerksomhet på alle deltakerne og gjorde at vi følte oss spesielle. Hennes forklaringer er veldig presise og tydelige.

AgotaJeg sliter med at jeg våkner ofte om natten, men allerede etter første dagen på kurset sov jeg natten igjennom. Føler meg lettere til sinns og at jeg tenker klarere. Følte også at vonde følelser som jeg bar inni meg løsnet under hjertemeditasjonen. Jeg sliter med stress og utbrenthet og har ofte en indre uro i kroppen, stresser uten grunn. Etter yogatimene føler jeg indre ro i kroppen, blir veldig trøtt…noe som er veldig positivt fordi kroppen min trenger å slappe av og hvile. Så jeg føler at kurset ga meg mere energi over tid….Det var en behagelig og god atmosfære i yogarommet slik at man fort fant roen. Selve yogaen var spennende og det gikk fint å gjøre øvelsene. Jeg sleit av og til med de dype pusteøvelsene i liggende stilling, mest pga. at kroppen er stresset – så en fin øvelse for å lære meg å være mer tålmodig.

SiljeYogakurset har gitt meg nye og gode verktøy for å bedre min helse. Jeg har lenge ønsket å praktisere Medisinsk Yoga…Jeg opplevde kurset som veldig lærerikt og oppløftende…det ble gitt veldig god informasjon og jeg følte at det var en god tone mellom alle og en rolig og behagelig atmosfære…Kurslederen opplevdes for meg som en veldig behagelig, rolig og inkluderende person. Jeg likte at hun ga god informasjon om de ulike øvelsene og pusteteknikkene…Hjemmeprogrammene på CD er enkle og gode å bruke, jeg bruker dem i min hverdag og jeg kjenner allerede at det hjelper på min velvære….Jeg har kjøpt et program til min far i bursdagsgave, han liker også yoga og er meget fornøyd – han har ikke deltatt på yogakurs.

Hanne Holan…er takknemlig for at jeg plutselig fikk plass på dette kurset. Det har bidratt til å gi meg kraft, energi og ro til å fullføre masterarbeidet!…du forklarer i et fint tempo, samt på et nivå som får alle til å forstå!…sist men ikke minst har du en behagelig stemme som gjør det beroligende å høre på gjennom slike guidinger

JeanetteTilbakemelding fra deltakere på Medisinsk Yoga for kvinnens hormonsystem & Medisinsk Yoga for binyrene:

Kurset har gitt meg et treningsprogram som jeg kan gjøre for å bedre min fysiske og mentale form…et verktøy som jeg kan bruke når jeg er sliten, programmet virker bedre enn en middagshvil…Programmene er så bra fordi de inneholder pusteøvelser, meditasjoner og fysiske øvelser som jeg opplever styrker og løser opp spenninger i kroppen. Kurslederen var dyktig, inspirerende og behagelig å høre på.

Wenche…Jeg har fått mer energi og takler utfordringer bedre enn jeg har gjort de siste årene. Sovner fortere og sover lenger!! Superfornøyd.

Kari…For en uke siden kunne jeg ikke ligge på ryggen og slappe av grunnet smerter i korsryggen…Dette kan jeg nå gjøre uten smerter. Etter kun 8 dager med enkle øvelser!…Kurset var en veldig positiv opplevelse. Det var interessant og inspirerende. Det er også beroligende å møte andre som har liknende historier som meg selv og om sliter med de samme symptomene i hverdagen…Yogainstruktørens rolige og behagelige væremåte fikk meg til å føle meg velkommen og sikker på at jeg var kommet til riktig sted…Det var flott å få god informasjon i forkant av kurset. Gode retningslinjer for de som ikke har vært med på kurs tidligere. Fikk også god informasjon i papirform på kurset og gode linker tilsendt i etterkant. Dette ga mersmak og jeg gleder meg til neste gang jeg har anledning til å delta på dine kurs. Veldig fornøyd! Takk.

Henriette Robertsen…Vil takke for et flott kurs. Utrolig å kunne starte timen med å kjenne det verke i nesten hver celle i kroppen, og etter endt økt ha det så godt…Veldig bra med hjemmeprogram. Det gjorde at man ble mer kjent med øvelsene, og det hjalp meg til «å finne tid» til yoga i min hektiske hverdag som tre-barns mamma i full jobb.

LailaYogakurset har gitt meg flere gode «verktøy» som jeg bruker for å skape balanse i livet. Jeg føler at jeg har fått større evne til å beherske livet, og mulighet til å utvikle meg positivt…Yogaen har styrket meg både fysisk, psykisk og sosialt. Det har vært en sann glede! Jeg opplevde yogainstruktøren som svært vennlig, imøtekommende og lett å snakke med…Kurset hadde en trygg, rolig og behagelig atmosfære som ga rom for å være meg selv…hjemmeprogrammene var gode og enkle å gjennomføre, særlig etter at jeg fikk råd fra yogainstruktøren om alternative øvelser.

Ida…jeg har fått påfyll med ekstra energi etter hver kursdag. Kurset har lært meg at etter fylte 40 år så trenger min kropp mer hvile og ro…

Kvinne 44 årKurset ga meg innblikk i hva jeg kan gjøre selv for å få en bra hverdag…Veldig oppløftende å kunne delta på noe som jeg fikk til og som faktisk hjelper. Godt å være i lag med andre samtidig som man går inn i seg selv.

Berit NilsenKurset ga meg større forståelse for kroppens hormonsystem og hvordan det påvirkes og hvordan finne indre ro. Kurslederen var utrolig dyktig og flink til å forklare. Veldig rolig og behagelig person…Vil virkelig anbefale dette kurset til andre!

VeronicaJeg har fått verktøy til å roe ned og få større bevissthet på hvordan jeg har det psykisk, mentalt og kroppslig…Det var så godt å komme til kurset og slippe all stress og uro. Gikk derfra med fornyet energi hver gang. Yogainstruktøren er flink til å forklare og vise øvelser…Hun evner å skape en god atmosfære av ro, aksept og trygghet…ser hver enkelt av oss og gir oss tilbakemelding og støtte.

AinaJeg har fått verktøy og kunnskap til å gjøre noe positivt med egen helse, både fysisk og psykisk. Jeg opplevde kurset som en deilig boble av egenfokus i et behagelig fellesskap med likesinnede.

Gunn HenriksenComments are closed